Tea kadai butter biscuit



Tea kadai butter biscuit


Ingredients
Butter - 4 tbsp
Powdered sugar - 2 tbsp
whole wheat  flour - 1 cup
Baking powder - ¼ tsp
 Salt - ¼ tsp
Water- as required 
Cardamom powder- 1 tsp


Method
Cream your butter, by beating it well, now add in the sugar and beat it once more to a
smooth consistency. Then swift in the other dry ingredients, and make a knead into a
smooth dough, Shape the dough and bake it in 325 degree Fahrenheit for 15 - 20 min. 


Notes
If you have left over dough, roll it in butter paper and refrigerate,  


For more recipes, visit my blog @ https://abiyaskitchen.blogspot.com/


தேநீர் கட வெண்ணெய் பிஸ்கட்


தேவையான பொருட்கள்
வெண்ணெய் - 4 tblsp
தூள் சர்க்கரை - 2 tblsp
முழு கோதுமை மாவு - 1 கப்
பேக்கிங் பவுடர் - ¼ tsp
 உப்பு - ⅛ tsp
நீர்- தேவைக்கேற்ப
ஏலக்காய் தூள்- 1 tsp


முறை
வெண்ணெய்நன்றாக அடித்து, இப்போது
சர்க்கரையைச் சேர்த்து,பின்னர் மற்ற உலர்ந்த
பொருட்கள் செர்த்து, ஒரு மென்மையான மாவாக
பிசைந்து, மாவை வடிவமைத்து, 325 டிகிரி
பாரன்ஹீட்டில் 15 to 20 நிமிடம் சுட வேண்டும்.


குறிப்புகள்
மாவு,  மிச்சம்காகி இருந்தால்
வெண்னைகாகித்தில் உருட்டி,
குளிரூட்டவும்,


மேலும் சமையல் குறிப்புகளுக்கு, எனது
வலைப்பதிவைப்
பார்வையிடவும் @ https://abiyaskitchen.blogspot.com/
                                                    


Comments

Popular posts from this blog

Kovakkai Fry

Kale Lemon Rice

Red Rice Kozhukattai